קוצצי ירקות למטבח מוסדי

קוצץ ירקות אינו הליך מורכב ומתיש כמו תנור הקומביסטימר אך בו עליכם לבחון את הפרמטרים הבאים:

1.    מחיר הרכישה.
2.    איכות הקיצוץ.
3.    מבנה הקוצץ.
4.    מערכת פיקוד והפעלה
5.    אמינות ואורך חיים צפויי.
6.    עלות הסכינים והלהבים.

מחיר הרכישה

קוצץ הירקות אינו שונה משאר המוצרים הקיימים בשוק. בד"כ מחיר גבוהה משקף קוצץ יותר איכותי. לשם בחינת הנושא באופן אובייקטיבי ככול הניתן עליכם לבקש מהמשווק שיציג בפניכם את המחיר המומלץ של היצרן בחו"ל.


איכות הקיצוץ

מעבר להספק הקוצץ שנקבע בעיקר בהסתמך על הספק המנוע ,קוטר סכיני החיתוך ומספר הלהבים וגודלם. עליכם לבחון הלכה למעשה את תוצאות החיתוך באופן עצמאי באמצעות חיתוך ירקות שלכם במכונת הדגמה. כמובן שהנ"ל לא ישקף בהכרח את אורך חיי הלהבים.


מבנה הקוצץ

הקוצץ וכלל מערכותיו עשויים מנירוסטה. מערכת הקיצוץ הנה פריקה וניתנת לשטיפה ולניקיון בנפרד ממערכת ההנעה לשם שטיפה יסודית ומניעת החשש מחדירת מים ליחידת הפיקוד וההנעה.
מערכת פיקוד והפעלה
 
קוצץ ירקות עובד בסביבה מאוד רטובה ולחה ולכן עדיף מערכת פיקוד אלקטרומכנית ולא אלקטרונית על מנת לחסוך בהוצאות התחזוקה של הקוצץ.
אמינות המוצר

פשטות הנו שם המשחק עדיף קוצץ ירקות שבו מערכת ההנעה גיר מנוע משודכים יחדיו
ולא מנוע ופולי הכולל רצועת גומי. רצועת גומי נוטה להתבלות ולהיקרע.
גוף וסכינים העשויים מנירוסטה המעריכה ימים ובעלת עמידות גבוהה בפני פגיעות ונזקים.
סכינים ולהבים

ללקוח שאיכות הקיצוץ חשובה מרכיב ההוצאה העיקרי הנו הסכינים. סכינים העשויים מאלומיניום ופלסטיק נוטים להתבלות מהר מאוד בהשוואה לסכין העשוי מנירוסטה. בהנחה שהסכין לא תינזק בהמשך לפגיעה מכאנית בסכין העשויה מנירוסטה ניתן להחליף את הלהבים בלבד מספר פעמים רב ולכן עליכם לבחון ולהשוות את מחיר הסכינים + עלות הלהבים לאורך ציר חיי הקוצץ.
שאלת - ציוד מטבחי מוסדי לוגו

שירות, אחזקה ומכירה של ציוד מטבחי מוסדי

phone4, phone, contact, telephone, support, call