קוצצי ירקות למפעלי סלטים

השוני העיקרי בין מעבדי מזון למפעלים למול מעבדי מזון למטבח המוסדי הנו: בהספק העבודה ובעיקר בתדירות החלפת הסכינים וצורות עיבוד המזון במהלך יום העבודה.
מעבדי מזון במפעלים מתוכננים לעבודה רציפה ולאחידות בתצורת החיתוך כך שתדירות החלפת הסכינים הנה מאוד נמוכה.
מכונות אלו מתאימות גם למטבחים מוסדיים שמעבדים מזון בהיקף גבוהה אך חשוב מכול שתדירות החלפת הסכינים הנה נמוכה מכיוון שהחלפת הסכין במכונות אלו קצת יותר מורכבת או "מסוכנת" מהחלפת הסכינים במכונות במטבח המוסדי.
מכונות אלו מיועדות לחברות קייטרינג גדולות המייצרות עשרות אלפי מנות ביום.

מוצרים תוצרת יפן ידועים באמינותם ובאיכותם הגבוהה. כך הדבר גם בציוד מטבחי מוסדי.
חברת Emura ביפן מתמחה שנים רבות בפיתוח וייצור מכונות לעיבוד מזון בעיקר למפעלים לקיצוץ ירקות, פירות , בשר, דגים.
החברה משווקת גם מוצרים של חברות נוספות ביפן שאינן מעוניינות לעסוק ביצוא.
ייחודה של החברה הנו במתן ובמציאת פתרונות לכול צורך או גחמה של הלקוח.
חברתנו משווקת בארץ את סל מוצריה של חברת Emura בדגש לקוצץ ירקות תלת מימד וקוצצי מסוע.
חברת Emura  הנה החברה הראשונה שפיתחה ויצרה את קוצצי תלת המימד בעולם.
שאלת - ציוד מטבחי מוסדי לוגו

שירות, אחזקה ומכירה של ציוד מטבחי מוסדי

phone4, phone, contact, telephone, support, call