שירות, אחזקה ומכירה של ציוד מטבחי מוסדי

חברת elro משוויץ הנה אחת החברות הבודדות בעולם המספקת לכלל לקוחותיה פתרון כולל למטבח מבשל.
התהליך מתחיל מהבסיס/המקור/יעד המטרה והוא התפריט השבועי של המטבח.

המחבתות והסירים תוצרת חברת elro שונים משאר המוצרים בעולם בעיקר בפרמטרים הבאות: 

1.  עמידות גבוהה למים – רמת אטימות IPX9 כאשר שאר היצרנים יכולים לספק IPX5 או לכול היותר IPX6.
2.      היתרונות של ציוד ברמת אטימות IPX9 הינן:
        ♦ מופע תקלות חשמל נמוך.
        ♦ אריכות ימים.
        ♦ יכולת ניקוי יסודי של הציוד/היגיינה גבוהה.
        ♦ חסכון משמעותי בכ"א בעקבות פשטות ומהירות הניקוי.
3.      מאסיביות ואריכות ימים.
4.      מסך הפעלה TFT מזכוכית מחוסמת ופשוט להפעלה.
5.      מערכת PMS המנתבת את האנרגיה לצרכנים בקו הבישול ובכך חוסכת כ-30% בצריכת החשמל בהשוואה למוצרים בדידים.
6.      אחדות מלאה של קו הבישול מא' ועד ת' לשם האסטטיות אך חשוב מכך ניקיון קל ומהיר.

שילוב קווי הבישול של חברת elro  משוויץ מאפשר ייצור בתפוקות גבוהות ובכך להקטין את כמות הכלים וחשוב מכך שטח המטבח המבשל.

עבודה כלכלית שנעשת למטבח החכם מציגה חסכון של לפחות 40% למול מטבח סטנדרטי ללא תוספת החיסכון הגלום בהקטנת שטח המטבח וכמובן המערכות הנלוות כגון: מנדפים, אינסטלציה וכו'. 

 

אוניברסיטת ברלין

חברת שינדלר

מפעל באוסטריה

הנהלה בנסטלה

השוואה בין מטבח חכם למטבח סטנדרטי

א. הוגדרו תפריטים מייצגים ברמה שבועית אשר שמשו בסיס להגדרת הציוד הנדרש לבחינת שתי החלופות.

ב. התפריט הגדיר את מרכיבי המנה זמני הבישול בכול שלב ושלב לשם הכנתה.

ג. הוגדרו המשאבים וזמני הבישול הנדרשים לכול סוג מטבח סטנדרטי/חכם.

ד. זמני הבישול שהתקבלו לכול סוג ציוד בכול יום בשבוע והגדרת פרק זמן הבישול היומי הגדירו את כמות הכלים הנדרש בכול סוג מטבח.

ה. הניתוח הנו עבודה משותפת של הלקוח, המשווק ובעיקר היצרן.

הציוד למטבח החכם

הציוד בפעולה

דילוג לתוכן